OM OS

UNIKKE HJEM 

Unikke Hjem er en netbutik, lokaliseret i Silkeborg, med bolig og livsstilsprodukter, der skaber kant og personlighed i det skandinaviske hjem.

Her får kreativitet, fantasi og personlig indretning frit spil med fokus på et skandinavisk design, kvalitet, bæredygtighed og fra danske designere/brands.

For os handler det om at skabe inspiration til et hjem, hvor man kan føle sig tilpas og være sig selv. Et hjem er trods alt meget mere end et udstillingsvindue. Det er hér, hvor livet og hverdagen tager form. 

Vores fokus er på de naturlige materialer, genanvendelighed og holdbarhed. 
Vi tager ligeledes ansvar over for planeten og dens mennesker. Særligt det aftryk vores produkter sætter, både hvad angår produktionen og brugstid. Det samme forventer vi af vores partnere. 

Unikke Hjem er ligeledes et univers hvor du kan finde inspiration til både personlig boligindretning og livsstil, med et særligt fokus på bæredygtighed; hvad betyder det f.eks. at et produkt er af økologisk bomuld? Hvorfor gå op i kemiindhold i vores bolig tekstiler? Hvornår er noget reelt bæredygtigt? 

Disse spørgsmål vil vi forsøge at belyse bedst muligt, for at guide dig bedst muligt på vej i junglen af bæredygtighedsprincipper. Det skal give tryghed og vished om de produkter der investeres i.

Har du ris eller ros er du mere end velkommen til at tage kontakt på info@unikkehjem. Vi glæder os til at høre fra dig.